Beherend apotheker

Stadsapotheek BV

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Venlo

Wij zoeken een?

BEHEREND APOTHEKER (32-38 uur)

Wie zijn wij?

De Stadsapotheek Venlo is een grote dynamische apotheek/drogist in het centrum van Venlo. Door de nabijheid van de Duits/Nederlandse grens heeft de apotheek een internationaal karakter. Voor het apotheek-deel zoeken wij een beherend apotheker. Bij de Stadsapotheek Venlo zijn momenteel 24 medewerkers in dienst, waarvan 7 apothekersassistenten.

Wie ben jij?

Ben jij een apotheker die passie heeft voor het vak en vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Als Beherend Apotheker bij Stadsapotheek Venlo ben jij primair verantwoordelijk voor het waarborgen van kwalitatief goede farmaceutische dienstverlening in de apotheek. Tevens ben jij inzetbaar bij het bijbehorende drogisterijgedeelte van Stadsapotheek Venlo. Je werkt nauw samen met de manager van de drogisterij en het gehele team. Ook lever jij een belangrijke bijdrage aan het functioneren en welzijn van het team. De Stadsapotheek Venlo staat open voor (gedeeltelijke) participatie / eigenaarschap van de beherend apotheker, dus een goede toekomst is verzekerd! Kortom, een zeer diverse en uitdagende job!

Wat breng jij mee?

Als succesvolle kandidaat heb jij een afgeronde WO opleiding Farmacie. Je bent ingeschreven in het register van gevestigde apothekers. Je hebt kwaliteitsgericht werken hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk dat je een verbinder bent; je bent goed in staat om op verschillende niveaus relaties op te bouwen en te onderhouden. Je weet wanneer je diplomatiek moet optreden. Je bent organisatorisch sterk; omdat je veel taken en verantwoordelijkheden hebt, is overzicht en het kunnen stellen van prioriteiten belangrijk. Je hebt goede computervaardigheden en kennis van ERP systemen. Je bent flexibel inzetbaar.

Is je interesse gewekt?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met Christiane Schüller via stadsapotheekvenlo@ezorg.nl of 077-3512570

Locatie

Mgr. Nolensplein 26
5911GE Venlo
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Christiane Schüller

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-07-2023