Beherend apotheker

Veer apotheek De Tienden

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Zwijndrecht

Voor onze locatie De Tienden zijn wij op zoek naar een geregistreerde beherend apotheker die allround inzetbaar is in de apotheek voor 4-5 dagen (32-40 uur). De taken worden door de apothekers onderling verdeeld en je kan aangeven waar je interesse ligt.

Wie ben jij?

Iemand met een dosis pit en enthousiasme om ons team te versterken. Je hebt een Nederlands apothekersdiploma en bent bij voorkeur al geregistreerd of bent hier binnenkort mee klaar.

Wie zijn wij?

Al 90 jaar zijn wij een zelfstandige apotheek in het centrum van Zwijndrecht. We werken intensief samen met diverse verpleeghuizen in de regio. We onderhouden goede banden met eerste en tweedelijns zorgverleners waaronder diverse huisartsen, thuiszorgorganisaties, het plaatselijke ziekenhuis en specialisten ouderengeneeskunde.

De Veer Apotheek heeft twee locaties (Walburg en De Tienden) en ligt centraal tussen Rotterdam, Dordrecht, de Hoeksche Waard en Alblasserdam.

locatie De Tienden

Veer apotheek De Tienden is nét even anders dan de gemiddelde openbare apotheek. Onze patiëntenpopulatie bestaat voornamelijk uit ouderen. Dit komt omdat wij als apotheek samenwerken met verschillende zorginstellingen in en rondom Zwijndrecht. Dit leidt ertoe dat wij minder baliewerkzaamheden hebben dan een gemiddelde apotheek en juist meer complexe zorg leveren. Om deze zorg zo effectief mogelijk te verzorgen produceren wij onze eigen medicatierollen. Daarnaast maken wij gebruik van een uitgifte automaat, medicatie-kluisjes, smartfilling en een uitgebreid track en trace systeem.

locatie Walburg

Veer Apotheek Walburg bevindt zich in winkelcentrum Walburg. Deze apotheek is in 2022 compleet verbouwd en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een frisse uitstraling gekregen, passend bij het winkelcentrum dat een aantal jaar eerder al vernieuwd is. Onze focus ligt bij het leveren van goede patiëntenzorg door net een stapje extra te zetten voor de patiënt. Uiteraard beschikken wij over een track en trace systeem, herhaalservice en maken we gebruik van smartfilling.

Naast alle apotheekwerkzaamheden heeft locatie Walburg ook een drogist waar we de cliënten voorzien van allerlei adviezen en producten. Onze baxter patiënten voorzien wij gezamenlijk met onze andere locatie De Tienden van hun medicatie.

Beide locaties werken nauw samen en bevinden zich ongeveer op een kilometer afstand van elkaar. Ons team bestaat uit een mix van jonge en geroutineerde assistenten en medewerkers, die niet bang zijn om hard werken en zin hebben om jou in ons team te verwelkomen!

We proberen onze services continu te vernieuwen en te verbeteren. Regelmatig ontwikkelen we nieuwe services en/of producten in eigen huis. We zijn sinds 2008 HKZ gecertificeerd.

Wat bieden we jou?

Een leuke baan in een gezellig, hecht team. Je krijgt de gelegenheid om alle facetten van de apotheek te leren kennen. Je krijgt het vertrouwen en verantwoordelijkheid om zelfstandig beslissingen te nemen.

Verder werken wij conform CAO apothekers in dienstverband. We bieden een goed salaris volgens de KNMP-schaal, afhankelijk van de werkervaring. 

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mw van der Horst. Reactie's & vragen aub per mail: M.vanderHorst@veerapotheek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Locatie

Thorbeckelaan 2b
3332JA Zwijndrecht
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Mw. Miranda van der Horst

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

18-12-2023