Beherend apotheker

Ballintijn/Veldsema

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Weesp

Beherend apotheker bij Service Apotheek Ballintijn in Weesp (Amsterdam)

Apotheek Ballintijn is een grote apotheek in het centrum van Weesp. We zijn gevestigd in een gezondheidscentrum, dus er zijn korte lijnen met de voorschrijvers. We vormen een cluster met Apotheek Veldsema (eveneens in Weesp) en met de Muider Apotheek (in Muiden). Uiteraard werken we onderling nauw samen. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en er heerst een fijne en open werksfeer. We werken met CGM en NControl.

Functieomschrijving

Je houdt je bezig met receptcontrole, onderhoudt het contact met voorschrijvers, bent vraagbaak en geeft leiding aan het team. En de gebruikelijke andere taken die bij het beheer komen kijken. Daarnaast proberen we doorlopend te innoveren en onze processen te verbeteren. Dat geeft veel ruimte om je te ontplooien. Natuurlijk sta je ook wel eens op de werkvloer, maar we hebben je niet nodig om een assistententekort op te vangen. Alle drie apotheken zijn Service Apotheek en zijn geen onderdeel van een keten.

Voordelen:

Afwisselend: je werkt in een team met 3 collega-apothekers, 20 assistenten en 10 ondersteunend medewerkers en je kunt op drie locaties je ei kwijt. “Full service” apotheken: baxter-cliënten, herhaalservice, afhaalautomaat, track&trace, eigen Central Filling, et cetera. Veel mogelijkheden om je ideeën te verwezenlijken en om te leren.

Makkelijk bereikbaar: op loopafstand van station Weesp (15 minuten vanaf Amsterdam CS, 35 minuten van Utrecht CS). Gratis parkeren in de wijk.

Kenmerken dienstverband:

Aantal uren: Je collega-apothekers werken fulltime. Iets minder is mogelijk, maar 32 uur per week vinden we het minimum.

Ingangsdatum: z.s.m.

Looptijd: We beginnen altijd met een jaarcontract. Bij wederzijdse tevredenheid gaan we echter graag een langdurige samenwerking met je aan.

Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail met Zena Shamoun of Aukje Assendorp (apothekers). Dat kan telefonisch via 0294 490 350, of per e-mail via info@apotheekballintijn.nl . Graag tot horens!

Locatie

CJ van Houtenlaan 1A
1381CN Weesp
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0294 490 350

Aantal medewerkers

31 - 40

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

Zena Shamoun

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

02-04-2024