Registratie apotheker (AIOS)

Apotheek Buytenwegh

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Zoetermeer

Word de Apotheker van de Toekomst bij Buytenwegh  Service Apotheek in Zoetermeer!

Ben jij gedreven en enthousiast om je te verdiepen in de wereld van openbare farmacie? Zoek je naar een plek waar je niet alleen de nodige ervaring opdoet, maar ook persoonlijk begeleid wordt op weg naar een bloeiende carrière als openbare apotheker specialist?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Buytenwegh  Service Apotheek in Zoetermeer bieden wij jou de kans om je te ontwikkelen tot een openbare apotheker specialist. Wij nemen de opleidingskosten volledig voor onze rekening. Tijdens deze registratiefase word je intensief begeleid, zodat je klaar bent om zelfstandig de verantwoordelijkheid te nemen als openbaar apotheker.

Buytenwegh Service Apotheek is een ruime, mooie en moderne Service Apotheek gelegen in het winkelcentrum van de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Ontmoet ons energieke en kleurrijke team van 15 toegewijde professionals. Samen vormen we een hechte familie die niet alleen hard werkt, maar ook plezier hoog in het vaandel heeft staan. Om de beste zorg te bieden, werken we met systemen zoals Pharmacom, Central filling en NControl. Dit maakt ons zowel efficiënt als accuraat  en stelt ons in staat  om voldoende tijd en aandacht te  besteden aan onze  patiënten. Bij Buytenwegh Service Apotheek streven we naar meer dan alleen zorg; we streven naar welzijn.

Wat houdt de functie in?
In deze rol werk je nauw samen met het apotheekteam  en andere zorgprofessionals. Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere:
- Uitvoeren van medicatiebeoordelingen en farmaceutische consulten
- Beheer van apotheekprocessen, inclusief receptverwerking en voorraadbeheer.
- Bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen in de apotheekpraktijk.

Wat bieden we jou?
- De kans om actief mee te denken over de apotheek van de toekomst
- Afwisselend werk met inspirerende collega’s
- Gezellige teamuitjes om de teamspirit te versterken
- Een dienstverband voor de duur van de registratiefase, daarna gaan we in gesprek over het dienstverband als  openbaar apotheker.       

  Herken je jezelf hierin?
- Je hebt je opleiding farmacie (bijna) afgerond.
- Je bent enthousiast, leergierig, en hebt een zorgverlenende instelling.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
- Collegiaal en communicatief vaardig.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met apotheker Sherida Sumter, zij staat je graag te woord. Bel haar op telefoonnummer 079-3212300.

Grijp deze unieke kans en solliciteer vandaag nog! Samen bouwen we aan een toekomst vol kansen en groei in de farmaceutische wereld.

Locatie

Kentgensplein 28
2717 HS Zoetermeer
Routebeschrijving

Telefoonnummer

079-3212300.

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Sherida Sumter

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

18-03-2024