Registratie apotheker (AIOS)

Apotheek de Clomp

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Zeist

Apotheek De Clomp in Zeist zoekt een tweede apotheker (ApIOS)

 

Ben je bijna afgestudeerd apotheker en op zoek naar een leuke plek om te werken en je registratie tot openbaar apotheker specialist te volgen dan bij je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Apotheek De Clomp is een zelfstandige en moderne apotheek. De apotheek is onderdeel van een samenwerkingsverband van 3 apotheken. De apotheek vormt met de Utrechtsche apotheek en apotheek Hoge Dennen-Kerckebosch, beide gevestigd in Zeist, een maatschap. Wij zijn een groeiende, zelfstandige en lerende organisatie met een open en informele cultuur die ruimte biedt aan persoonlijke ontwikkeling. De apotheken zijn geen onderdeel van een keten of zorggroep.

Apotheek De Clomp is een middelgrote apotheek. De apotheek heeft een vast team met zeer ervaren assistentes. Klantvriendelijkheid en service staan hoog bij ons in het vaandel. De apotheek is HKZ gecertificeerd en als patientenzorgmodule gebruiken we Nexus en er wordt gewerkt met CGM. Apotheek Apotheek De Clomp is een vooruitstrevende apotheek die vooroploopt op het gebied van zorg en innovatie.

Wie zoeken wij?

Apotheek De Clomp is op zoek naar een betrokken, initiatiefrijke en allround (tweede) openbaar apotheker die graag op de werkvloer staat en in contact is met de patiënt. De vacature omvat bij voorkeur een fulltime functie, of ten minste 32 uur per week.
De apothekers hebben een uitstekend collegiaal contact met elkaar en dit resulteert bv in kennisoverdracht en waarneming voor elkaar. Jouw focus zal, samen met het team, liggen op het verlenen van dagelijkse farmaceutische zorg aan onze cliënten. Je onderhoudt contacten met cliënten aan de balie en met zorgprofessionals. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, bent een teamspeler, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en je bent flexibel.

Lijkt het je leuk een uitdagende en afwisselende baan in een informele werksfeer voor bij voorkeur 4 tot 5 dagen per week aan te gaan?

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail met Matin Hossainian. Dat kan via 0681115907 of per e-mail via mhossainian@ezorg.nl

 

Locatie

De Clomp 1902
3704KS Zeist
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0681115907

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Matin Hossainian

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

29-02-2024