Registratie apotheker (AIOS)

Molukken apotheek bv

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Amsterdam

Wij van Service Apotheek Sumatra en Service Apotheek Molukken zijn opzoek naar 2 enthousiaste aiossen die graag hun specialisatie bij ons willen volgen. De apotheken zitten in de gezellige Indische buurt in Amsterdam waar veel winkels, drogisterijen, restaurants en veel leuke terrasjes zijn. In de apotheek komt een divers publiek, wat het werk leuk en afwisselend maakt.

Door bij ons de specialisatie te volgen zul je de taken van een openbaar Apotheek Specialist, onder begeleiding van ons, je helemaal eigen maken.

Dagelijks ben je onder andere verantwoordelijk voor: receptverwerking, controle en toezicht op dagelijkse werkzaamheden, eerste aanspreekpunt van (huis-)artsen, uitvoeren medicatiebeoordelingen, voorbereidingen van FTO, bereidingen, kwaliteitssysteem.

Naast het volgen van de specialisatie tot openbaar apotheker is het ook mogelijk om deel te nemen aan het TOP Programma van Mosadex, Dit programma is een aanvulling op je specialisatie.

Wil je iets meer weten over ons, neem dan een kijkje op onderstaande link:

https://www.mosadexgroep.nl/actueel/een-frisse-wind-door-de-apotheek

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen en wil je langskomen voor een kopje koffie? Neem dan contact op met een van ons.

Annelies Rijksen, info@sumatraapotheek.nl, 020-6650905

Kamjar Elmi, info@molukkenapotheek.nl, 020-6654036

Locatie

Molukkenstraat 83
1095 AX Amsterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Kamjar Elmi

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

29-03-2024