Bijbaan/vakantiebaan

Nieuwendammer Apotheek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een farmaciestudent werkzaam als algemeen ondersteunend medewerker! 

Wat ga je doen? 

 - Je houdt je bezig met de voorraden in de apotheek, denk aan inkoop, bestellingen doen en hebt regelmatig contact met groothandels.

- Je houdt je bezig met logistieke processen, denk aan het klaarmaken en uitvullen van recepten, de bestelling uitpakken en doosjes / tassen / potjes aanvullen.

- Je hebt contact met patiënten aan de telefoon die vragen stellen over wanneer de medicijnen binnenkomen, klaar liggen of bezorgd worden. 

- Je hebt eventueel ook contact met patiënten aan de balie en beantwoord hun vragen. 

- Om te garanderen dat de zorg die je levert goed en foutloos is, controleren jij en je collega’s elkaars werk. Je werk draait tenslotte om de gezondheid van de patiënt.

- Wij zijn een van de weinige apotheken die nog medicijnen bereiden, dit zal jij ook gaan doen in de apotheek.

- Daarnaast zijn er diverse andere werkzaamheden, denk aan het ondersteunen van andere collega's, nazendingen checken, medicatierollen checken en financiële administratie. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. De apotheek bevindt zich in Amsterdam-Noord, maar heeft nog een echt dorpskarakter. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. We hebben een nauwe samenwerking met collega zorverleners in de wijk. Daarnaast bereiden wij ook eigen medicijnen en zijn daarin de enige apotheek in Amsterdam-Noord. Wij maken verder gebruik van de herhaalservice, zodat de patiënt chronische medicijnen elke drie maanden op tijd krijgt. Ons team is jong, divers, goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. We zijn overigens ook een opleidingsapotheek, dus nemen regelmatig BBL'ers aan. Naast onze apotheek aan het Purmerplein beschikken wij ook over een uitdeelpost in het gezondheidscentrum Buiksloterham en in het gezondheidscentrum op Zeeburgereiland. Daarnaast hebben wij op meerdere locaties 24-uursautomaten staan, waardoor de patiënt ten allen tijde de medicatie kan ophalen. Parkeren bij de apotheek is (nog steeds) gratis en de apotheek is recent in 2020 verbouwd! We werken sinds 2021 volledig papierloos!

Wat neem je mee? 

- Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.

- Je kunt goed luisteren, bent integer en hebt oog voor privacy van de patiënt.

- Je bent nauwkeurig, hebt oog voor details en je werkt geconcentreerd.

- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

- Je bent flexibel en sociaal en kan je daarom makkelijk aanpassen op verschillende locaties met andere collega's.

Wat bieden we jou? 

- Onze apotheek bestaat uit een divers en hecht team.

- Flexibiliteit om ook op andere locaties te staan.

- Baan tussen de 24 – 40 uur per week.

- Vooruitzicht op een vaste baan.

Goed om te weten! 

- Wij hebben naast onze hoofdapotheek ook twee uitdeelposten. Hier zul jij ook regelmatig aan het werk zijn. Dit zorgt voor een leuke afwisseling. 

- Wij zijn een apotheek die nog bereiden en maken onder andere oogdruppels, capsules, crèmes en zalven voor individuele patiënten. 

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met referenties en motivatiebrief naar onderstaande e-mailadres! Of Solliciteer direct via Het Apotheekloket!

E: nieuwendammerapotheek@ezorg.nl

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je terecht bij een van de apothekers, Loek Rappange, Eva van den Berg, Sabrina Burer en Ruud Stapel.

 

Nieuwendammer Service Apotheek

Purmerplein 1-3

1023 BC Amsterdam

020-6360335

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30

Locatie

Purmerplein 3
1023bc Amsterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Sabrina Burer

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

02-01-2023