Tweede apotheker

Apotheek Hoensbroek

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Hoensbroek

Uitdagende functie voor apotheker in Apotheek Hoensbroek gevestigd in het historisch gemeentehuis

Apotheek Hoensbroek is op zoek naar een:

  • APOTHEKER (M/V)
  • voor 32-38 uur per week (uren zijn in overleg bespreekbaar)

Wie zijn wij?
Apotheek Hoensbroek is samen met andere zorgverleners gevestigd in het historische gemeentehuis van Hoensbroek. Het gemeentehuis is in 2018 verbouwd tot een modern gezondheidscentrum dat plaats biedt aan huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en een thuiszorgorganisatie. Met zowel de huisartsen in het gezondheidscentrum, als in de omgeving wordt nauw samengewerkt. Een van de huisartsenpraktijken beschikt, net als de apotheek over een afhaalautomaat.

Wat ga je doen?
Samen met de beherend apotheker stuur je het team van assistenten aan in de dagelijkse taken. Daarnaast voer je medicatiereviews uit en houd je toezicht op de dagelijkse receptafhandeling. Tevens ben je, samen met het team, het aanspreekpunt voor klanten en zorgverleners. Ook krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en een rol te spelen in verbeterprojecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg.
Je komt te werken in een apotheek met een groot enthousiast team, waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Je draagt bij om een prettige collegiale werkomgeving te creëren. Met jouw organiserend vermogen en resultaatgerichtheid ben je in staat om onze processen verder te optimaliseren en ondersteunen.

Wat neem je mee? 
Je hebt een afgeronde opleiding Farmacie en bent BIG geregistreerd. Apotheek Hoensbroek is een grote apotheek, waardoor een goede samenwerking van groot belang is. Je werkt nauwkeurig en vlot, communiceert vriendelijk en professioneel, en weet je verantwoordelijkheid te nemen binnen een team. Wij verwachten dat je binnen de gehele apotheek inzetbaar bent. Ben je minder bekend met een bepaalde taak? Dan helpen we je graag in je leerproces.

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een leuk team waarin ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd wordt. We werken papierloos met APRO, daarmee zijn we flexibel in onze werkzaamheden. Zo zul je soms meewerken in andere apotheken, soms op locatie, vaak vanuit Hoensbroek of zelfs vanuit huis.

Wat bieden we jou?   
Wij bieden een functie, in een groeiende organisatie, waarin ruimte is voor zelfstandigheid, eigen initiatief en ondernemersmentaliteit gewaardeerd wordt, met uiteraard een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Jouw sollicitatie
Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan komen we graag met je in contact! Laat ons per e-mail weten wie je bent, wat je kunt en waarom je graag bij ons wilt werken. Het e-mailadres is info@apotheekhrm.nl

Contactgegevens
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Allerts via 06-10597811.

 

Locatie

Burgemeester Kessenplein 3
6431 KM Hoensbroek
Routebeschrijving

Telefoonnummer

06-10597811

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

B. Allerts

Plaatsingsdatum

31-05-2024