Tweede apotheker

Apotheek Kattenbroek

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Amersfoort

Service Apotheek Kattenbroek is een middel tot grote apotheek in Amersfoort. Het is een zelfstandige apotheek die deel uitmaakt van Gezondheidscentrum Kattenbroek. We hebben zorg hoog in het vaandel staan. Daarom nemen we de tijd voor de patiënt, doen veel zorgprojecten, nemen deel aan wijkprojecten en zorgen voor een goede samenwerking met andere zorgverleners.

Daarnaast zijn er managementtaken, vele logistieke uitdagingen, stagiaires begeleiden en personeelsuitjes. We zijn een opleidingsapotheek, dus er zijn altijd wel stagiaires van de middelbare school, MBO, HBO of universiteit.

Om al deze taken in goed banen te kunnen leiden zoeken we een extra apotheker, zodat we met z’n drieën de taken kunnen verdelen. Dit geeft ons ook tijd om het patiëntcontact aan de balie op peil te houden.

We zoeken een (bijna) afgestudeerde apotheker, die de opleiding tot specialist gaat volgen of die deze al heeft afgerond.

Het is voor ons erg belangrijk dat iedereen plezier in zijn werk heeft. Het is dus belangrijk dat je een teamspeler bent.

Kom jij ons team versterken of heb je nog vragen? Neem contact op met Suzette Engels, s.engels@apotheekkattenbroek.nl

Locatie

De Herfstdraad 1
3823 CS Amersfoort
Routebeschrijving

Telefoonnummer

033-4561100

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

SAG Engels

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

17-04-2024