Tweede apotheker

Service Apotheek Deltaweg

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Helmond

Tweede Apotheker gezocht!

Apotheek Deltaweg in Helmond is flink aan het groeien en we hebben een tweede apotheker nodig om ons team te versterken. Of je nu bijna afgestudeerd bent of juist de specialisatie tot openbaar apotheker wilt volgen, we moedigen je aan om te solliciteren!

 

Wat maakt ons bijzonder?


We zijn een grote apotheek gevestigd in een levendig gezondheidscentrum, waar we nauw samenwerken met artsen en andere zorgverleners in de regio. Ons zelfstandige team van assistenten en ondersteunend personeel zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt, waardoor jij je als apotheker volledig kunt focussen op farmaceutische zorg en het optimaliseren van onze processen.
Bij ons houden we van dynamiek en snelheid, en we schuwen verandering niet. Het afgelopen jaar zijn we bijvoorbeeld overgestapt naar het papierloze AIS APRO / Sanday en hebben we verschillende processen in de apotheek gedigitaliseerd.

Op dit moment hebben we één beherend apotheker, en met een extra apotheker kunnen we de taken verdelen en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.
We hanteren de CAO voor apotheken en het aantal uren is bespreekbaar.

 

We kijken uit naar jouw sollicitatie!


Neem contact op via 0492-512888 of via s.boskan@apotheekdeltaweg.nl
 

Locatie

Deltaweg 10
5709AC Helmond
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0492512888

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

Serkan Boskan

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-04-2024