Tweede apotheker

Apotheek Skagerrak

Dienstverband

Parttime

Locatie

Hoofddorp

Tweede apotheker voor een gezellige apotheek in Hoofddorp

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker (eventueel in opleiding tot openbaar apotheker specialist) voor Apotheek Skagerrak in Hoofddorp in verband met vertrek van de huidige tweede apotheker.

Wat maakt werken bij ons aantrekkelijk:

Wij behoren niet tot een keten. Binnen ons apothekersteam is het goed sparren. We zetten in op een goede collegialiteit en een fijne werksfeer. Bij ons staat gezelligheid voorop. Je komt dan ook terecht in een warm en gezellig team.

Ook is er de mogelijkheid om de opleiding tot openbaar apotheker specialist te volgen bij de KNMP.

Apotheek Skagerrak is gevestigd in een gezondheidscentrum in Hoofddorp en is onderdeel van een zelfstandig samenwerkingsverband.
De apotheek bestaat uit een hecht team van 20 medewerkers, waaronder 3 apothekers, waarvoor wij een nieuwe collega zoeken. Wij maken gebruik van central-filling, track en trace, herhaalservice en servilocker. Met de verschillende huisartsen in Hoofddorp werken we nauw samen en vormen we een FTO-groep niveau 4. Ook is er een Pharmacom-Medicom koppeling.

Wat wij verwachten:

Je bent een teamspeler met een positieve en een cliëntgerichte houding, die het leuk vindt om met patiëntenzorg bezig te zijn. Daarnaast ben je vakinhoudelijk sterk en heb je een proactieve en stressbestendige instelling. Je beschikt over een afgeronde opleiding farmacie en bent BIG-geregistreerd.
De werkzaamheden bestaan uit alle dagelijkse werkzaamheden in de apotheek, zoals het aansturen van het team, de receptcontrole, het uitvoeren van medicatiereviews, de afhandeling van MFB’s, het onderhouden van het kwaliteitssysteem en het FTO voorbereiden.

Wat wij bieden:

Het gaat om een uitdagende en afwisselende baan in een informele werksfeer voor 3-5 dagen per week (aantal uren bespreekbaar). Het contract is in eerste instantie voor bepaalde tijd met als uiteindelijk doel het aangaan van een langdurige samenwerking. De aanvangsdatum kan in overleg. Salaris conform KNMP-richtlijn.

Contact:
Heb je vragen over Apotheek Skagerrak of deze vacature? Kijk op www.apotheekskagerrak.nl of neem contact met ons op via 023-5634044 en vraag naar dhr. Vikash Gopie.

Kennis maken met het team en/of een dagdeel meedraaien is mogelijk.

Direct solliciteren? Stuur je sollicitatie met CV naar vikashgopie@apotheekskagerrak.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Skagerrak 348
2133 DX Hoofddorp
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Vikash Gopie

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

06-03-2023