b+p Belastingadviseurs

Accountants

b+p Belastingadviseurs is al dertig jaar jouw creatieve belastingadvieskantoor met persoonlijke aandacht!

b+p Belastingadviseurs is al decennia lang actief in de apothekersbranche. De opgebouwde kennis en kunde en ons uitgebreide netwerk, maakt dat wij jou uitstekend van dienst kunnen zijn bij elk vraagstuk op het gebied van ondernemen.

Ons kantoor is zeer frequent betrokken bij aan- en verkoop alsmede herstructurering van apotheken, en bij alle beslissingen die daar in de meest ruime zin bij komen kijken. Daarnaast verzorgen wij alle 'compliance' werkzaamheden om jou te laten voldoen aan de verplichtingen die bij ondernemen komen kijken. Daarbij kun je onder meer denken aan financiële- en salarisadministratie, jaarrekeningen en diverse aangiften.

Doordat een aanzienlijk deel van de openbare apothekers cliënt zijn bij ons kantoor, brengen wij elk kwartaal een benchmark rapport uit waarin je jouw eigen resultaten afgezet ziet tegenover de markt. Wij hebben veel cliënten die langjarig onze diensten afnemen. Een persoonlijke band, een schappelijk declaratieniveau en goede kwaliteit, zijn daar belangrijke redenen voor.

Wij maken het verschil!

Meer informatie? Kijk op benpbelastingadviseurs.nl 

b+p Belastingadviseurs

Contact

Erik Post
epost@benpbelastingadviseurs.nl
+31 6 47 41 06 60

Diensten van B+p Belastingadviseurs
  • Accountants