BDO Accountants & Belastingadviseurs

Accountants

BDO is met haar uitgebreide branchekennis dé sparringpartner voor strategische vraagstukken over uw apotheek en voor (ook volledige) uitbesteding van uw financiële administratieve organisatie. En dat alleen voor zelfstandige apothekers.

BDO is al jaren marktleider binnen de dienstverlening aan zelfstandige apothekers. Onze specialisten kennen de branche als hun broekzak en volgen de ontwikkelingen op de voet. Dankzij ons uitgebreide klantenbestand van meer dan 300 vrijgevestigde apothekers hebben we inzicht in trends en marktontwikkelingen en kunnen we snel analyseren hoe uw bedrijf presteert ten opzichte van de concurrentie. Met die kennis zijn we tevens de perfecte sparringpartner voor strategische vraagstukken over uw apotheek.

Onze adviseurs begeleiden u moeiteloos bij elke aankoop, verkoop of samenwerkingsverband. Ook voor de (volledige) uitbesteding van uw financiële administratie kunt u bij onze accountants terecht. Voor specifieke vraagstukken schakelen we in een handomdraai partijen uit ons netwerk in. En onze fiscale oplossingen zorgen ervoor dat u niet te veel belasting betaalt.

De BDO Benchmark Apotheken is onderdeel van onze standaard dienstverlening en geeft u inzicht in de exploitatie van uw apotheek en hoe u presteert ten opzichte van de concurrentie. Ook biedt het u inzicht in actuele trends en brancheontwikkelingen waarmee u tijdig optimaal bent geïnformeerd, ook bij uw strategische vraagstukken.

BDO Branchegroep Apothekers, als marktleider altijd op de hoogte van de actualiteit, altijd zicht op nieuwe perspectieven!

Meer informatie? Kijk op bdo.nl/branches/apothekers

BDO Accountants & Belastingadviseurs

Contact

Edo van Os
edo.van.os@bdo.nl
+31 73 64 05 751

Diensten van BDO Accountants & Belastingadviseurs
  • Accountants