Apotheek Nieuwland in Amersfoort

Wij zoeken versterking, in de vorm van een apothekersassistent(e) voor ons team van Apotheek Nieuwland in Amersfoort!

Per 01 april 2024 is apotheek Nieuwland overgenomen en er is sprake van een hecht en gezellig team dat samen verantwoordelijk is dat de patiënten de aandacht en support krijgen die zij verdienen. Wat dat precies betekent? Dat leggen we je graag uit!

Werken bij Apotheek Nieuwland betekent werken in een zelfstandig, middelgrote, dynamische apotheek gelegen in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Het apotheekteam bestaat uit apothekers, assistenten en een ondersteunend medewerker. Een team met enthousiaste en flexibele medewerkers, die bereid zijn mee te bewegen met de veranderingen die de huidige markt met zich mee brengt.

Wij bieden als apotheek dagelijks, in goede samenwerking met de huisartsen en andere zorgprofessionals, optimale zorg en diensten aan onze patiënten. Dit doen wij onder andere met de volgende services :

  • Afhaalautomaat
  • Herhaalservice
  • Bezorgservice
  • Track & Trace

Wat ga je bij ons doen?

Je zal alle taken van een apothekersassistente verrichten. Jij helpt onze cliënten aan de balie met bijvoorbeeld het herstellen van een ziekte of aandoening en weet als geen ander hoe je dit op een prettige en klantvriendelijke manier kan doen. Afhankelijk van je interesses kun je je specialiseren in bijvoorbeeld logistieke processen (bestelproces, Central Filling), kwaliteitsprocessen (HKZ-certificering) of zorgprojecten.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! Als je wil solliciteren of je twijfelt nog of je hebt aanvullende vragen, kun je dat doen door een email te sturen naar k.tanwir@outlook.com t.a.v. Khaled Tanwir of te bellen met 06-24679366.

Locatie

Lage Boog 134
3824EG Amersfoort
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Apotheek Nieuwland in Amersfoort

Wij zoeken versterking, in de vorm van een apothekersassistent(e) voor ons team van Apotheek Nieuwland in Amersfoort! Per 01 april...

Filters