Beherend apotheker

Samenwerkende Diemer Apotheken

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Diemen

De Samenwerkende Diemer Apotheken zoeken een:

BEHEREND APOTHEKER

Wie zijn wij?

De Samenwerkende Diemer Apotheken is een zelfstandige, niet aan een keten of apotheekformule gebonden, maatschap bestaande uit vier apotheken in Diemen en Duivendrecht. Iedere vestiging heeft eigen specialisaties, maar vormen samen één geheel. De apotheken maken gebruik van CGM, Track & Trace, Speedfilling, 24/7 uitgifte-automaten en NControl. De vestiging in Diemen-Noord levert daarnaast farmaceutische zorg aan diverse verpleeg- en verzorgingshuizen.

Ons team bestaat uit vijf apothekers, 28 apothekersassistentes, 13 medewerkers en bezorgers. Daarnaast zijn we een opleidingsapotheek voor apothekersassistentes en apothekers.

Het dorpse karakter van ons afgebakende verzorgingsgebied biedt voordelen zoals een klein aantal en vaste groep huisartsen. Korte lijnen en een goede samenwerking met deze huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, maar ook met thuiszorgorganisaties en andere zorginstellingen zorgen voor een hoge kwaliteit van patiëntenzorg.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een betrokken, initiatiefrijke en allround beherend apotheker voor onze vestiging in Diemen Noord. Je hebt zeker interesse in het leveren van instellingenzorg. Jouw focus zal, samen met het team, liggen op het verlenen van dagelijkse farmaceutische zorg aan onze cliënten. Je onderhoudt contacten met cliënten aan de balie en met zorgprofessionals. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, bent een teamspeler, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en je bent flexibel.

Jouw rol?

Je zorgt voor controle en toezicht op de dagelijkse receptafhandeling. Jouw zesde zintuig weet voortdurende waar ondersteuning nodig is. Je bent een waardig gesprekspartner voor de cliënten, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, specialisten en externe partijen. Je voert op structurele basis medicatiereviews uit, bereidt mede FTO’s voor en voert zorgprojecten uit. Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van goede en innovatieve farmaceutische zorg.

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een afwisselende en uitdagende parttime of fulltime baan als apotheker.
  • Je krijgt een salaris conform KNMP richtlijn.
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Ingangsdatum van de functie is in overleg.

Ben jij op zoek naar ons? Solliciteer direct of neem contact op met Geralt Niezing (niezing@ezorg.nl) of Jerry ter Borgh (j.terborgh@ezorg.nl).

Of solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Locatie

Ouddiemerlaan 63
1111GV Diemen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

41 - 50

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

G.E. Niezing

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

22-05-2023