Beherend apotheker

Samenwerkende Diemer Apotheken

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Diemen

De Samenwerkende Diemer Apotheken zoeken een:

 

ERVAREN BEHEREND APOTHEKER

 

Wie zijn wij?

De Samenwerkende Diemer Apotheken is een zelfstandige, niet aan een keten of apotheekformule gebonden, maatschap bestaande uit vier apotheken in Diemen en Duivendrecht. Iedere vestiging heeft eigen specialisaties, maar vormen samen één geheel. De apotheken maken gebruik van CGM, Track & Trace, Speedfilling, een 24/7 uitgifte-automaat en NControl. We zijn ook toezichthoudend apotheek van diverse zorginstellingen.

Ons team bestaat uit zes apothekers, 27 apothekersassistentes, 13 medewerkers en bezorgers. We zijn een opleidingsapotheek voor apothekersassistentes en apothekers, waardoor de kwaliteit van het team wordt geborgd.

Het dorpse karakter van ons afgebakende verzorgingsgebied biedt voordelen zoals een klein aantal en vaste groep huisartsen. Korte lijnen en een goede samenwerking met deze huisartsen, maar ook met thuiszorgorganisaties en andere zorginstellingen zorgen voor een hoge kwaliteit van patiëntenzorg.

 

Wie zoeken wij?

In verband met de toekomstige pensionering van twee apothekers zijn wij op zoek naar een ervaren en betrokken beherend apotheker. Je bent zelfstandig, stressbestendig, staat graag op de werkvloer en bent de vraagbaak voor assistenten en andere zorgverleners. Je hebt leidinggevende capaciteiten, een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, teamgeest, geen 9-tot-5 mentaliteit en je bent flexibel.

 

Jouw rol?

Je zorgt voor controle en toezicht op de dagelijkse receptafhandeling. Jouw zesde zintuig weet voortdurend waar ondersteuning nodig is. Je bent een waardig gesprekspartner voor de cliënten, huisartsen, specialisten en externe partijen. Je voert op structurele basis medicatiereviews uit, bereidt FTO’s voor en voert zorgprojecten uit. Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van goede en innovatieve farmaceutische zorg en adequate bedrijfsvoering.

 

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een afwisselende en uitdagende fulltime baan als apotheker.
  • Je krijgt een salaris conform KNMP richtlijn.
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Mogelijkheid tot participatie op termijn.
  • Mogelijkheid voor woonruimte in Duivendrecht of Amsterdam.

Ingangsdatum van de functie is in overleg.

 

Ben jij op zoek naar ons? Solliciteer direct of neem contact op met Jerry ter Borgh (apotheek.diemennoord@ezorg.nl) of Geralt Niezing (niezing@ezorg.nl).

Samenwerkende Diemer Apotheken

Locatie

Ouddiemerlaan 63
1111GV Diemen
Routebeschrijving

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

G.E. Niezing

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

16-07-2020