NFZ

Bedrijfsadviseur

NFZ onderhandelt contracten tussen apothekers en verzekeraars uit en ondersteunt apothekers bij de uitvoering van deze overeenkomsten. Door onze kennis te delen, zijn we een vooraanstaand kennisinstituut.

Voor zelfstandige openbare apothekers contracteert NFZ overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Al 10 jaar zijn we een vooraanstaande organisatie en komen we op voor de belangen van aangesloten apothekers. We maken ons hard voor een prominente positie van de apotheker in de eerstelijnszorg met een bijpassende beloning voor de zorg die we bieden. Dit doen we voor meer dan 500 apothekers.

We ondersteunen apothekers bij het uitvoeren van de afgesloten overeenkomsten en houden ze op de hoogte van de resultaten die ze behalen. Als er zaken niet goed gaan, zijn we er voor de apotheker en helpen we waar we kunnen. We zorgen ervoor dat zorgverzekeraars zich houden aan de gemaakte afspraken en dat de apotheker krijgt waar hij/zij recht op heeft.

Door onze ervaring zijn we een kennisinstituut binnen de farmacie. We signaleren vroegtijdige ontwikkelingen door data om te zetten in bruikbare analyses. Deze informatie delen we met de apotheker om optimaal te kunnen inspringen op veranderingen en ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie? Kijk op nfzg.nl

NFZ

Contact

Bea van der Veen
info@nfzg.nl
+31 85 773 31 30

Diensten van NFZ
  • Bedrijfsadviseur