Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Sasburg

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Sneek

Wat ga je doen?

Je komt bij ons in de maatschap van 3 apotheken in Sneek te werken. In alle apotheken komen alle aspecten van de functie apothekersassistente aan bod. Van bestellen tot afleveren. We werken bij alle locaties samen met een regionale central Fill. Het recept gaat van aanschrijven tot het inscannen in ons Track en Trace programma door één hand, met indien nodig een dubbele controle. We werken digitaal en zijn voortdurend bezig met innovaties

Er is daarnaast ook veel aandacht voor de inhoud van ons vak en de kwaliteit van de zorg die wij samen met onze belangrijkste partners als huisartsen, thuiszorg en instellingen leveren. Lokale en regionaal ontwikkelde zorgprogramma’s met een duidelijke zorgverlenende rol voor de apotheek zijn belangrijke speerpunten.

Wie zijn wij?

Apotheek Sasburg is verantwoordelijk voor laagdrempelige, doelmatige en kwalitatief hoogwaardige farmaceutische zorg van Sneek Kernwoorden voor onze organisatie waarmee we deze doelen willen bereiken zijn collegialiteit, klantvriendelijkheid, efficiency en flexibiliteit.
Binnen de maatschap is het motto dat we het samen doen. Inbreng vanuit het team vinden wij erg belangrijk. Nieuwe initiatieven en ontwikkelingen zijn wij dan ook gewend om gezamenlijk met apothekers, assistentes en medewerkers verder uit te werken.

Wat neem je mee?

Een diploma apothekersassistente, ervaring is een pre, maar heb je net je diploma gehaald ben je ook welkom om te solliciteren. 

Wat bieden we jou?

Een baan als gediplomeerd apothekersassistente in een gezellig team. Salaris conform CAO apotheken.

 

Goed om te weten!

In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe collega vanaf maart 2024.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Schuurman via 0515-411711.

Locatie

Ype Staakstraat 1
8607BH Sneek
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0515411711

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

hans schuurman

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

22-02-2024