Registratie apotheker (AIOS)

Noordam Apotheek

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Amsterdam

Functieomschrijving

Service Apotheek Nieuwendammer en Service Apotheek Noordam zoeken een enthousiaste collega in de functie van tweede apotheker. Bij voorkeur werk je minimaal 32 uur. Beide apotheken zijn gevestigd in Amsterdam-Noord op ongeveer 5 minuten afstand van elkaar. Parkeren is (nog steeds) gratis, tevens hebben beide apotheken meerdere nevenvestigingen (uitdeelposten).

Wij kennen onze patiënten bij naam en zij ons. Twee Amsterdamse apotheken met een dorpskarakter. Wij werken nauw samen met verschillende collega zorgverleners in de wijk. Beide apotheken zijn groot, hebben een jong en divers team, een van de apotheken heeft een eigen bereidingsunit. De ander is sinds begin 2023 verhuisd naar een gloednieuw gezondheidscentrum! In beide apotheken werken we papierloos met het AIS Sanday (voorheen APRO). Wij draaien mee met de dienstapotheek in het BovenIJ ziekenhuis.

Apothekers Loek Rappange, Eva van den Berg, Ruud Stapel, Marrit Aaten en Lilian Stapel hebben een nauwe samenwerking met de huisartsen en andere zorgverleners opgebouwd. Naast de mogelijk welbekende uitdagingen in het apothekersvak zijn er ook inhoudelijke ontwikkelingen waar we graag ondersteuning van een apotheker bij hebben: je kunt zelfstandig aan een inhoudelijk onderwerp werken, maar vindt het fijn om in een team samen te werken.

Wil jij ons team versterken of heb je vragen? Neem dan contact op met één van de apothekers. We geven graag nadere toelichting (020 - 636 67 49 noordam.apotheek@ezorg.nl).

We zoeken een enthousiaste collega die met ons mee wil werken aan het verbeteren van de farmaceutische patiënten zorg. Daarbij ondersteun je: in de dagelijkse receptgang en -controle;
bij het optimaliseren van farmacotherapie door medicatiebeoordelingen en MFB’s; lever je een bijdrage aan kwaliteitsborging en onderhoud kwaliteitssysteem en aan het aansturen van het apotheekteam.

Voordelen

 • Een opleidingsplek per 2024, begeleiding door meerdere enthousiaste apothekers!
 • Meerdere locaties en eigen bereidingsunit
 • Stage apotheek voor universiteit Leiden, universiteit Utrecht en universiteit Groningen
 • Onze apotheek is een fijne werkplek voor een collega die graag in nauwe samenwerking met collega zorgverleners farmaceutische zorg uitwerkt.

Eisen

 • Bij voorkeur heb je reeds werkervaring tijdens de studie opgedaan in een apotheek
 • Je bent gericht op kwaliteit en laat graag zien wat je als apotheker kunt toevoegen aan de zorg voor de patiënt
 • Je hebt hart voor de patiënt en geniet van contact met en het helpen van de patiënt
 • Je neemt initiatief als er aangepakt moet worden, bent stressbestendig en flexibel
 • Je kunt goed aangeven wat je van collega’s in de apotheek en collega zorgverleners verwacht en wat je voor ze kunt betekenen
 • Je kunt resultaatverantwoordelijk werken

Toekomstperspectief

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. Je verwerft met inzet en enthousiasme een vaste plek in ons team. Daarnaast bieden we je een opleidingsplek aan!

Meer informatie

 • Salarisindicatie Conform CAO - KNMP richtlijn (specialisatie inbegrepen)
 • Ingangsdatum dienstverband Per direct of in overleg mogelijk
 • Looptijd dienstverband Tijdelijk, met uitzicht op vast
 • Opleidingsplaats? Ja
Locatie

Buisklotermeerplein 241
1025 XC Amsterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

Marrit Aaten

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

15-04-2024